B&B Colette

- A new babymoon concept -

Welkom in B&B Colette, een nieuw concept waar rust en ontspanning voor ouders én baby centraal staat.

Als kersverse ouders is het soms moeilijk om samen wat rust & tijd te vinden. Overal krijg je te horen dat je moet genieten van elkaar, maar in ons drukke leven is dat niet altijd evident. Herkenbaar?

Bij B&B Colette krijgen jullie de tijd om samen tot rust te komen, te focussen op elkaar en samen in jullie cocon te kruipen. Terwijl jullie heerlijk genieten met jullie baby, zorgen wij voor al de rest. 

Wat is het concept?

Wij nemen jullie graag mee in een totaalbeleving, waar jullie samen met je baby helemaal tot rust kunnen komen. 

Bij aankomst genieten jullie van een welkomstdrankje en een korte rondleiding in de B&B.

De avond wordt ingezet met een ontspannen privé sessie voor jullie baby. Na een sessie zijn de meeste babytjes heel moe en kunnen ze aansluitend hun avondvoeding krijgen waarna ze in alle rust aan hun nacht kunnen beginnen.

Ook avondeten en dranken worden voorzien, jullie hebben de keuze uit enkele seizoensgebonden gerechten. Niet nadenken over het koken, gewoon genieten!

De hottub, op hout gestookt, staat voor jullie klaar. Het enige wat jullie nog moeten doen is de haard aansteken een kleine 2 uur voor je hem wil gebruiken. 

Na een romantische nacht zal er voor jullie nog een luxe ontbijt klaarstaan. 

Is dit iets voor jullie? Neem snel een kijkje in onze agenda en vul ons boekingsformulier in. Nog vragen? Komen jullie liever met 2 genieten? Noteer dit dan bij opmerkingen of stuur een mailtje naar

info@bebecolette.be