- Visie -

Eco friendly - baby friendly - relax

 

baby wellness bébé colette

eco friendly

Bij baby spa Bébé Colette hechten we veel belang aan natuur en "eco" verbruik. Daarom is onze baby spa voorzien van natuurlijke materialen en proberen we alle energie die wordt verbruikt in de baby spa zelf op te wekken met eigen zonnepanelen. Het water wordt per sessie vervangen, daarna wordt het gezuiverd en herbruikt voor bijvoorbeeld het doorspoelen van het toilet, water geven aan de tuin,... De badjes worden na elke sessie grondig gereinigd met ecologisch afbreekbare poetsproducten. We maken gebruik van zwem(pamper)broekjes en geen zwemluiers. Al onze handdoeken en zwemluiers worden gewassen met ecologische wasproducten.

 

Baby friendly

Elke baby heeft nood aan ontspanning, liefde en geborgenheid. Aan deze noden komen wij graag tegemoet in onze baby spa door een veilige en rustige omgeving te creëren voor jou en je baby. Dit doen we door maximum 2 personen per baby toe te laten en met maximum 3 babytjes tegelijk in de baby spa aanwezig te zijn. In de baarmoeder voelt de baby zich veilig en geborgen. Dit gevoel komt terug in het warme water van de jacuzzi en tijdens het geven van de babymassage. De massage zorgt voor een diepere connectie tussen ouder en baby. Tijdens elke sessie proberen we zo goed mogelijk het ritme van jouw baby te volgen zodat die op zijn of haar tempo kan genieten van een heerlijk verwen momentje in de baby spa.

 

baby spa bébé colette

Relax

Neem de tijd...

Bij baby spa denk je aan ontspanning, rust, genieten... Maar hoe doe je dit op afspraak, op een vast gepind moment met een baby die op ongeplande uren eet en slaapt, ... Per sessie hebben wij een tijdsslot van 2 uur voorzien, waarvan je baby 10-30 minuten float gevolgd door 20-25 minuten babymassage. Dit is voor je baby heel ontspannend maar ook heel intensief. Soms willen ze tijdens of na een sessie even knuffelen of eten. Hiervoor is voldoende tijd en ruimte voorzien om in de noden van jouw baby tegemoet te komen. Na of tijdens de sessie kan je plaatsnemen in de lounge, waar je tijdens een voeding of knuffelmoment kan genieten van een tasje koffie, thee of iets fris. Op deze manier proberen wij zowel voor je baby als voor jullie voldoende ruimte te creëren om de sessie in alle rust af te sluiten.