Een dagje er tussenuit met je vriendinnen? Zalig toch!
En steeds weer die: "Wat zullen we gaan doen?"

 

Mini vrijgezellen? Babyshower? Gender reveal? Gewoon een ladies day out? 

We've got your back!


Heerlijk ontspannen in onze hottub met een glaasje cava in de hand, eindeloos tetteren en lachen, een tafel gevuld met lekkers en niemand die jullie komt storen...

 

Klinkt goed, toch? Lees vooral even verder!

Bij aankomst worden jullie hartelijk verwelkomd door ons. 

 

Er zullen 2 flessen bubbels en/of mocktails klaarstaan, aan jullie de keuze! Geen fan van vuurtjes maken? Wij bereiden de hottub helemaal voor en zorgen dat hij al goed opgewarmd is zodat jullie sneller kunnen wellnessen. 

 

We hebben gekozen voor een tijdslot (4 uur) zodat jullie in alle rust kunnen genieten, want geef toe... Time flies when you're having fun!!

 

De koelkast zal gevuld zijn met een ruim drankaanbod zodat jullie naar eigen keuze nog een extra flesje kunnen 'poppen'. Grote snoepers? We zetten ook een grote mand met snacks klaar zodat elke craving vervuld kan worden.


Als het ietsje meer mag zijn, kunnen jullie op voorhand kiezen voor een uitgebreide brunch, lekkere sushi of een tafel vol hapjes (food sharing).


Femme Colette is voorzien op max. 6 personen.

 

Je kan kiezen tussen een 'daytime' moment/ 10u00 tot 14u00* (mooi tijdens de schooluren, we know ;-) ),

of een 'nighttime' moment van 17u00 tot 21u00*.

 

Hebben jullie speciale wensen zoals een verjaardag, babyshower,...andere uren, langer genieten dan 4uur?  Laat het ons dan zeker weten, dan maken we samen jullie unieke verwenmoment mogelijk.

Stuur een mailtje naar

info@bebecolette.be

 

Selecteer 'Femme Colette' en kies een datum in onze agenda voor jullie 'off duty' momentje.