Femme Colette

Een dagje er tussenuit met je vriendinnen? Zalig toch!
En steeds weer die: "Wat zullen we gaan doen?"

 

Mini vrijgezellen? Babyshower? Gender reveal? Gewoon een ladies day out? 

We've got your back!


Heerlijk ontspannen in onze hottub met een glaasje cava in de hand, eindeloos tetteren en lachen, een tafel gevuld met lekkers en niemand die jullie komt storen...

 

Klinkt goed, toch? Lees onderaan vooral even verder!

Prijs

Week:

115€ voor 2 personen / 3 uur

25€ per extra persoon

-

15€ per extra uur

 

Weekend:

135€ voor 2 personen / 3 uur

-

30€ per extra persoon

-

20€ per extra uur

Na je reservatie aanvraag nemen wij contact op om je boeking compleet te maken.Concept

Bij aankomst worden jullie hartelijk verwelkomd door ons. 

 

Er zal 1 fles bubbels en/of mocktail klaarstaan, aan jullie de keuze! Geen fan van vuurtjes maken? Wij bereiden de hottub helemaal voor en zorgen dat hij al goed opgewarmd is zodat jullie sneller kunnen wellnessen. 

 

We hebben gekozen voor een tijdslot van minimum 3 uur zodat jullie in alle rust kunnen genieten, want geef toe... Time flies when you're having fun!!

 

De koelkast zal gevuld zijn met een ruim drankaanbod zodat jullie naar eigen keuze nog een extra flesje kunnen 'poppen'.  Als het ietsje meer mag zijn, kunnen jullie op voorhand kiezen voor een uitgebreide brunch, lekkere sushi of een tafel vol hapjes (food sharing).


Femme Colette is voorzien op max 6-8 personen. Komen jullie graag met meer dan 6, gelieve even contact met ons op te nemen. Je kan via onderstaand formulier een reserveringsaanvraag doen voor de gewenste dag, wij nemen zo snel mogelijk contact op met jullie.

 

Hebben jullie speciale wensen zoals een verjaardag, babyshower,...andere uren, langer genieten dan 4uur?  Laat het ons dan zeker weten, dan maken we samen jullie unieke verwenmoment mogelijk.

Stuur een mailtje naar

info@bebecolette.be