Warme Actie voor het Berrefonds

 

Op wereldlichtjesdag, een dag waarop alle overleden kindjes extra worden herdacht, worden genoemd, worden gemist... zet ik graag een kleine warme actie op. Geen warmste week dit jaar, geen hartverwarmende acties waar veel lotgenoten, vrienden, familie, ... prachtige ondernemingen mee steunen.

Het Berrefonds ligt mij heel nauw aan het hart, als moeder, als vriendin van , als vroedvrouw. Hoe mooi onze job als vroedvrouw ook kan zijn, het heeft soms een donkere keerzijde. En die is hard, en raakt ons altijd diep. 

 

Wat is nu "Het Berrefonds" ?

Het is een organisatie die (volledig gratis) ouders ondersteund bij het verlies van hun baby of kind. Hier staat de Koesterkoffer centraal, een mooi koffertje met daarin allerlei zorgvuldig gekozen spulletjes om tastbare herinneringen te maken aan het kind(je). In de Koesterkoffer zitten allerlei spulletjes en inspiratie om op het moment van het overlijden te helpen bij het maken van de laatste tastbare herinneringen en de ouders te ondersteunen om op een mooie manier afscheid te nemen. Acties zijn nodig om deze organisatie te steunen, zodat ze kan blijven bestaan. 

 

Hoe kan je mee steunen?

Wij verkopen onze wenskaarten ten voordele van het Berrefonds. Wenskaarten om dit vreemde jaar elkaar een extra hart onder de riem te steken. De opbrengst zorgt voor extra steun, extra koesterkoffers, extra ondersteuning.

Deze actie loopt t.e.m. 31 December.