B&B Colette - A new babymoon concept

Gepubliceerd op 27 december 2021 om 07:00

Niets zet het leven van nieuwe ouders meer op zijn kop dan het krijgen van een kind. En geen groter gevoel dan de constante zoektocht naar me-time. Gelukkig vind je bij B&B Colette de nodige me-time en we-time. Als koppel en als jong gezin geniet je van ons nieuwe Babymoon concept.

 

Een babymoon, wat is het precies? Het is een afgeleide van de bekende huwelijksreis, maar dan rond een baby. De meesten van jullie maken je "babymoon" voor de komst van de baby. Nog een laatste keer op reis, met jullie tweetjes. Want je weet... Als de baby er eenmaal is, is dat moeilijker.

 

A place where enjoying time together with your partner

and your baby can co-exist, is a true necessity."

 

Tijd om te ontspannen Bij B&B Colette staat het jonge gezin centraal omdat zij vinden dat de eerste maanden met een baby moet draaien om samen cocoonen en zo jullie band nog sterker te maken. Daarom hebben ze gekozen voor een concept dat zich richt op rust, ontspanning en welzijn voor zowel ouders als baby. Ja, ook je baby kan genieten van een wellnessmomentje!

 

 

Bij aankomst zorgen ze voor een persoonlijk onthaal met een heerlijk aperitief. Ondertussen geniet je baby van een privésessie hydrotherapie gevolgd door een babymassage. Hierdoor zal je baby helemaal ontspannen en erg moe worden (voel je de goede nachtrust al?). Terwijl je kleintje slaapt, kun je genieten van een uitgebreid driegangendiner en een breed scala aan dranken met of zonder alcohol (borstgevende mama's vergeten ze je natuurlijk niet). Vervolgens kunt u genieten van een kostbaar moment in de hot tub onder de sterrenhemel. Alles is aanwezig voor een onbezorgde overnachting met een baby. 's Ochtends staat er een luxe ontbijtmand voor je klaar. Een all-in concept voor jou en je baby waarbij je zelf nergens aan hoeft te denken.

 

"We love slow mornings, Take your time..."

 

Benieuwd naar dit concept en kijk je uit naar jouw we-time moment? Boek dan nu uw overnachting en geniet van een welverdiende family wellness sessie. Een B&B Colette is ook het perfecte kerstcadeau dat je aan iemand van wie je houdt kunt schenken om samen met zijn of haar nieuwe gezin van te genieten.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.