Mommy Massage

Tijdens en na je zwangerschap kan je vaak last hebben van kwaaltjes zoals vocht ophouden, rugklachten, vermoeidheid, …  Een zwangerschaps- of postpartum massage bied je lichaam extra rust en ontspanning, en verhelpt op deze manier een deel van je klachten. En vooral, even "me-time"!

Door ons speciaal zwangerschapskussen kunnen jullie ook genieten van een échte rugmassage, dit doordat je in het ergonomische kussen op je buik kan gaan liggen. Het ondersteunt je lichaam op de juiste plekken en ligt enorm comfortabel. 

Een zwangerschapsmassage kan vanaf het 2e trimester tot de dag van de bevalling. Extra zalig rond de periode van 36 tot 38 weken zwangerschap! Voor een postpartum massage kan je komen genieten van 5 weken na je bevalling (en tot laaaaaang daarna!).

We voorzien voldoende tijd om je helemaal tot rust te laten komen. Na de massage is er mogelijkheid om te douchen zodat je olie-vrij en zen naar huis kan. Want zeg nu zelf... Die hoofdmassage doet teveel deugd om over te slaan! Zeep en shampoo staan klaar voor jullie.

De massage wordt gegeven in onze gezellige loftruimte, even écht tijd voor jezelf.

Geniet bij aankomst van een healthy welkomsdrankje. Er wordt een kort intake gesprek gedaan met onze masseuse om te kijken waar je eventuele pijnpunten liggen.

Je kan kiezen uit een massage van 60 of 90 minuten, nadien is er nog tijd en ruimte om te douchen indien gewenst.